Бізнес на вирощуванні грибів шампіньйонів є одним з найбільш високорентабельних серед видів бізнесу пов'язаних із сільським господарством.
Ринок грибів в Україні зростає з кожним роком приблизно на 25%. У середньому середньостатистичний українець з’їдає за рік 1,2 кг грибів, але це ще квіточки, так як у Європі на людину припадає близько 3 кг.

Характеристика цеха з вирощування грибiв печериць.


1. 12 камер вирощування грибiв кожна з них на 20 тон субстракту
Усередненi розмiри камер = 66.7м2 по пiдлозi, 3.9м висота, = 260м3

Для здiйснення процессу вирощування в кожнiй з камер встановленi:
а) стелажi 5ти яруснi виробленi з металлу.
б) змонтована вентиляцiя з нержавiючий сталi
в) встановленi кондицiонери
г) тепло хладо вентилятори
д) пiдведена вода до кожной з камер
  • Комната пiд торфяник розрахована на 30т торфу
  • Холодильнi камери 2 шт
а) 1 = 9.8м2
б) 2 = 35.3м2
  • Чiлера = 2шт
а) 1 = 8квт
б) 2 = 11квт
  • Газовая котельная 2ва котла по 100квт
  • Твердотопочна котельная 2ва котла з водонагрiваючою рубашкою

Характеристика господарських будiвель та споруд:


1. Будинок охороны = 17.1м2
2. Виробничий цех = 800.8м2
3. Мансарда = 254.1м2
4. Склад = 545.6м2
5. Гараж = 688.2м2
6. Пiдвал = 37.4м2 коридор, 123.9м2 пiдвал
7.Топочная = 68.4м2
Территории 0.56га в оренде на 25 лет.
В данный момент договор продления оренды земли зарегистрирован и на подписи. На ближайшей сессии земельной комисии
Бажаєте придбати високорентабельний бізнес
Залиште контактні данні и ми з вами звяжемося
Виробничі потужності знаходяться в місті Кропивницький.